Poděkování

11.09.2011 22:29

První ročník dobročinné cyklojízdy Na kole dětem Vysočinou skončil. Dva měsíce příprav a těšení se utekly jako voda, samotná cyklojízda pak ještě rychleji. Doufáme, že jste si z cyklojízdy odnesli také tolik pozitivních pocitů, jako my. Patří vám všem velký dík za tak vysokou účast (149 cyklistů a 1 koloběžkář), bez vás by se celá akce nemohla uskutečnit :)

Další poděkování patří všem, co nad akcí převzali záštitu. Také partnerům cyklojízdy, kteří se značnou měrou podíleli na pomoci s organizací, přípravami a hladkém průběhu akce, dále pak PČR, která zajistila perfektní doprovod pelotonu a postarala se tak o naši bezpečnost, a samozřejmě panu Josefu Zimovčákovi a jeho týmu, který přijal pozvání k nám na Vysočinu a podpořil náš projekt.

V neposlední řadě bychom chtěli poděkovat sponzorům cyklojízdy - spolu se startovným a dobrovolným vstupným na telčské památky se celkem vybralo 40 910 Kč, které budou předány pediatrickému oddělení Nemocnice Jihlava a nadačnímu fondu Na kole dětem.

Fotografií z akce je spousta, postupně je budeme doplňovat v naší fotogalerii.

 

A co teď? Nezbývá, než začít pomalu připravovat příští ročník cyklojízdy, který bude snad natolik vydařený, jako ten letošní.